WIVO Deurne

04 2020 wivo

WIVO, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van gras, beregening, pomptechniek, watertechniek, tuinmachines en nog veel meer producten voor de doe-het-zelver en de professional.WIVO, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van gras, beregening, pomptechniek, watertechniek, tuinmachines en nog veel meer producten voor de doe-het-zelver en de professional.

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment met uitsluitend topmerken tuinmachines, Avant loaders, Dibo hogedrukreinigers en gereedschappen, zodat het werk in de tuin op een professionele manier en in de kortst mogelijke tijd geklaard kan worden. Wij verzorgen ook voor de aanleg van grasmatten, beregeningsinstallaties, riolering en waterzuiveringssystemen.
Daarnaast hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad van schroeven, bouten, PVC, messing, gegalvaniseerde fittingen, appendages, pompen, sproeiers, filters, buizen, slangen, (pijp)bevestigingsmaterialen, onderdelen.. kortom te veel om op te noemen. Ook zijn er tijdelijk machines verkrijgbaar en staan er dagelijks monteurs tot uw dienst in onze werkplaats of bij u thuis.

Voor de agrarische sector kunnen we ook veel betekenen. Zoals het leggen en installeren van roostervloeren, voersystemen, boxen, drinkwatervoorzieningen en riolering.

Service

  • Jarenlange ervaring
  • Lease mogelijkheden
  • Eigen werkplaats
  • Grotendeels alles voorradig in onze showroom, winkel en magazijn
  • Kunnen dagelijks onderdelen/machines voor u bestellen bij onze leveranciers in verschillende soorten, maten en materialen
  • Vele leveranciers bevoorraden ons ‘s nachts, waardoor wij u dus ook snel van onderdelen kunnen voorzien

WIVO Deurne

Dubloen 13
5751 PX Deurne
0493-314 656
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.wivodeurne.nl