Aarts Verspaningstechnieken

24 2020 aarts

Aarts Verspaningstechnieken bv uit Deurne is een bedrijf waar complexe machineonderdelen geproduceerd worden van enkel stuks tot kleine series. Dit allemaal voor machines en apparaten bouwers uit verschillende sectoren zoals de Foodindustrie, Automotive, offshore, gasindustrie, halfgeleider-industrie.
Al vanaf 1999 verzorgt Aarts Verspaningstechnieken bv draai en frees werk op hoog niveau.
We staan bekent voor het leveren van een kwalitatief goed product, ongeacht van het materiaal soort. Van constructiestaal tot gereedschapstaal, RVS 303 tot RVS 254 SMO, titanium, inconel, aluminium, gietijzer, messing, brons en kunststof.
Dit doen we allemaal met CNC gestuurde machines, die door onze mensen zelf geprogrammeerd en ingesteld worden, hetzij online aan de machine of offline op een PC met het programma HyperMill.
De maatvoering van onze producten moeten gemeten worden met een temperatuur van 20 graden, daarom is onze werkplaats voorzien van een klimaatsysteem.
Om dit allemaal goed te laten verlopen hebben al onze mensen een opleiding van minimaal niveau 3 allround verspaner gevolgd. Deze opleiding kan bij ons in huis gevolgd worden, dit doen we samen met Techniekcentrum Brainport te Deurne.
Metaal bewerken is al lang niet meer dat vieze zware werk in een donkeren hal, het is werken met de nieuwste snufjes op het gebied van software, snij- en spangereedschappen.
Het is een vak dat nooit saai wordt doordat de klant steeds meer eisen stelt, dus ons elke keer uitdaagt om weer het uiterste van onze machines en ons zelf te halen.
Mocht je geïnspireerd zijn geraakt door dit artikel, wij zoeken altijd nieuwe mensen om ons team te versterken. Dit kunnen jonge mensen zijn die op zoek zijn naar een BBL opleiding of mensen die een carrière switch willen maken, maar ook de doorgewinterde vakman/vrouw die een nieuwe uitdaging zoekt.
Volg ons op facebook en instagram .

Aarts

Verspaningstechnieken B.V.
Haspel 23 A
5751 JH Deurne
T: +31493354227
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.aartsverspaning.nl