Het Streeckhuys

50 2018 streeckhuys

Bent u een liefhebber van seizoensproducten, streekproducten, producten direct van de boerderij en met een duidelijke herkomst? Dan bent u bij ’t Streeckhuys aan het juiste adres! U kunt hier lekker en verantwoord inkopen doen op het gebied van vlees, brood, zuivel, kaas, groenten, fruit, en aanverwanten artikelen. Ook maken wij mooie cadeaupakketten van onze producten.

Van eigen boerderij
Eind 2014 kwamen de eerste plannen voor onze winkel. Het heerlijke rundvlees van eigen boerderij wilden we aan een groter publiek kunnen aanbieden. We zijn hiervoor op zoek gegaan naar een mooie locatie en hebben deze gevonden aan de Haageind 24 in Deurne. Na een grondige verbouwing hebben we het pand omgetoverd tot een splinternieuwe slagerij en streekproductenwinkel. In mei 2015 zijn we geopend voor het publiek en in juli 2016 hebben we onze winkel groter gemaakt om een nog breder assortiment te kunnen bieden.

Nieuw koop een koe!
Wij bieden de mogelijkheid om bij ons op de boerderij zelf uw rund uit te zoeken welke wij dan vervolgens klaar maken en in pakketten verdelen voor bijvoorbeeld de familie of vriendenkring. Een eerlijker product kun je niet krijgen!

Wij hebben ook diverse voordelige vleespakketten van onze eigen runderen!

Het Streeckhuys

Haageind 24
5751 BC Deurne
0493 - 782 211
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.streeckhuys.nl