Hypodomus Makelaar Pieter Vriends

03 2019 hypodomus vriends

Ontmoet onze makelaar Pieter Vriends in Deurne die woningverkoop over een andere boeg gooit:
“Ik ben geen traditionele makelaar!” De Hypodomus Makelaar in Deurne is vernieuwend in het verkopen van woningen, de specialist in woningpresentatie en met een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers in Deurne en omgeving weten we elk huis snel te verkopen tegen de beste voorwaarden.
Als NVM makelaar (agent) bij Hypodomus Makelaars uit Eindhoven / Deurne ben ik al heel mijn leven woonachtig in Deurne. Ik werk graag in de regio Deurne en ben naast een geboren en getogen Deurnenaar ook gek op ons mooie dorp Deurne. Het dorp heeft zoveel moois te bieden waar u als inwoner trots op kunt zijn. De grote verscheidenheid aan woningen maken Deurne een woon/leef gemeenschap waar de keuze tussen woningaanbod en doorgroei mogelijkheden, in tegenstelling tot het landelijke aanbod, nog steeds aanwezig zijn.
Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als makelaar en voor verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de omgeving gewerkt. Midden in de economische crisis (2012) heb ik de stap gezet om voor mezelf en voor mijn laatste werkgever Hypodomus Makelaars te gaan werken in de vorm van zelfstandig makelaar in de regio Deurne ondersteund door mijn collega’s van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. De aansporingen vanuit de omgeving samen met mijn eigen gedrevenheid hebben mij ervan overtuigd dat er in Deurne ruimte is voor een actieve ­makelaar.

Hypodomus makelaars is:
• De best beoordeelde makelaar in ­Brabant
• Met een gemiddelde verkooptermijn van 1 maand (regelmatig ook sneller)
• Samen met u bepalen we de meest ­effectieve verkoopstrategie
• Wij hebben een groot netwerk van ­potentiële huizenkopers
• Op afspraak zijn wij ook in de avond en op zaterdag beschikbaar

Hypodomus Makelaar Pieter Vriends

Diepenbroek 9
5754 BM Deurne
0493-820066
06-23436644
www.hypodomus-eindhoven.nl