Riton Luchtkanalen

08 2019 riton

Het familiebedrijf Riton Luchtkanalen BV, is in 1965 opgericht. Riton is als zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het fabriceren, leveren en monteren van luchtkanalen en de daarbij behorende componenten.

De directie bestaat uit de broers Jan en Leo Martens, welke van jongs af aan al zijdelings betrokken zijn bij het bedrijf.
Riton streeft naar een constante verbetering van haar producten, met betrekking tot de kwaliteit tot en met de uitvoering op de bouwlocatie. Onze sterke kracht ligt vooral in onze organisatiestructuur, met korte lijnen, waardoor wij uiterst snel, efficiënt en flexibel kunnen werken, om zo snel mogelijk aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. Dat dit wordt gewaardeerd door onze relaties, blijkt wel uit het feit dat meerdere relaties al tientallen jaren “vaste klant” zijn.
Van al onze producten wordt constant de kwaliteit gecontroleerd, wat begint bij de productie tot en met het gemonteerde kanalenwerk op de bouwlocatie. Met name de luchtdichtheid, de goede onderlinge communicatie, en de nette montage, staan bij ons hoog in het vaandel.
Onze projecten worden allemaal uitgevoerd door eigen mensen, wat het grote voordeel biedt dat wij niet afhankelijk zijn van anderen en de complete planning goed kunnen bewaken. Dit alles om op een zo goed mogelijke manier een goed resultaat te creëren voor de totale luchttransportweg.

Riton Luchtkanalen

Indumastraat 8
5753 RJ Deurne
+31 (0)493 31 45 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.riton.nl