Cultuurcentrum Martien van Doorne

19 2019 ccdeurne

Cultuurcentrum Martien van Doorne is een lokaal verankerde organisatie gericht op sociale en culturele ontmoetingen voor jong en oud.

Wij zijn een facilitaire, servicegerichte culturele dienstverlener, ruimte biedend aan commerciële activiteiten om culturele activiteiten betaalbaar te houden. Dit om een gezonde exploitatie te bewerkstelligen. Wij spelen een initiërende en faciliterende rol met eigen activiteiten, liefst in samenwerking met Deurnese instellingen en verenigingen. Tevens wordt samenwerking met bestaande initiatieven op dit gebied gezocht.

Wij ondernemen onafhankelijk, leggen verantwoording af aan de gemeenschap van Deurne en ondernemen op een open, transparante, sociale en maatschappelijk verantwoorde wijze. Het gebouw van Cultuurcentrum Martien van Doorne wordt gebruikt door verenigingen, bedrijven, scholen, huurders, medegebruikers en instellingen voor lokaal gewortelde activiteiten. We bieden pro actief activiteiten aan waarbij het initiatief vanuit de gebruiker komt maar ook vanuit ons. Hierbij wordt actief samenwerking gezocht met andere culturele voorzieningen binnen Groot Deurne.

Wij zijn de spil van Deurne op het gebied van Cultuureducatie waarbij jong en oud wordt geïnspireerd om te leren en creëren op het gebied van kunst en cultuur.

Onze visie is om zoveel mogelijk mensen in groot-Deurne in contact te brengen met datgene wat het cultuurcentrum te bieden heeft; kwalitatief, innovatief en duurzaam.

 

Cultuurcentrum Martien van Doorne

Martinetplein 1
5751 KM Deurne
0493 38 38 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ccdeurne.com