Verwijst Deurne

28 2019 Verwijst

Verwijst staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Ons assortiment tegels en sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. U hebt de Verwijst staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Ons assortiment tegels en sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. U hebt de keuze uit een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. In onze showrooms vindt u veel van deze producten overzichtelijk gepresenteerd.
Sinds de oprichting in 1956 hebben we een team gecreëerd van deskundige adviseurs. Ze hebben hart voor het vak en zetten graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij uw keuze. We vinden het belangrijk dat de kennis van onze medewerkers up-to-date is. Want alleen dan kunnen we u optimaal van dienst zijn en het beste van het nieuwste bieden. Onze medewerkers bezoeken daarom elk jaar verschillende beurzen en ze volgen regelmatig diverse cursussen.Onze adviseurs bekijken samen met u wat de wensen zijn en hoe die wensen het best kunnen worden vertaald naar een realistisch ontwerp. En vaak hebben zij net even een ideetje extra om het geheel perfect te maken. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.


Verwijst Deurne

Florijn 25
5751 PC Deurne
0493-311026
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verwijst.nl