Vitomega Colostrum B.V.

WK29 Ondernemend Deurne Vitomega

Vitomega Colostrum BV, een bedrijf dat zich bezig houdt met het verzamelen van biest, ook wel genoemd Colostrum. Hiervoor wordt er bij ongeveer 450 Nederlandse melkveehouders de overtollige biestmelk opgehaald. Deze bedrijven zijn allemaal gecontracteerd en weten dat ze de biest eerst aan de kalveren moeten geven en dat de overtollige biest moet worden ingevroren volgens een vast protocol van Vitomega.Vitomega Colostrum BV, een bedrijf dat zich bezig houdt met het verzamelen van biest, ook wel genoemd Colostrum. Hiervoor wordt er bij ongeveer 450 Nederlandse melkveehouders de overtollige biestmelk opgehaald. Deze bedrijven zijn allemaal gecontracteerd en weten dat ze de biest eerst aan de kalveren moeten geven en dat de overtollige biest moet worden ingevroren volgens een vast protocol van Vitomega.


Mede dank zij een aantal afgesproken protocollen staat de producten van Vitomega Colostrum BV onder strenge controle van diverse instanties.


Vitomega Colostrum B.V. is voor de levering van het product colostrum GMP+ gecertificeerd.


De melkveehouders ontvangen een leuke vergoeding voor de geleverde biest, ipv het weggooien van een uitstekend product.De geleverde biest wordt door Vitomega verwerkt tot een gevriesdroogd poeder, wat weer geleverd wordt aan een grote verscheidenheid van bedrijven in Europa. Er zijn veel toepassingen voor colostrum, zoals Voedingssupplementen (capsules en kauwtabletten voor meer weerstand), Sportvoeding (hoge kwaliteit melkeiwitten met colostrum voor weerstand, spierherstel en spiergroei), Cosmetica (met name voor diverse crèmes tegen rimpels en voor stevigheid van de huid). Uiteraard wordt Colostrum veel gebruikt voor jonge dieren die moederloos opgefokt worden of een extra dosis weerstand nodig hebben. Dit is zowel voor de voederindustrie als voor de Petfood fabrikanten.


Vitomega Colostrum B.V.

Doctor Huub van Doorneweg 36c
5753 PM Deurne
085 782 8112
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.