John Vriens Timmerwerken

31 2019 john vriens

In mijn werk streef ik ernaar zo vakkundig mogelijk werk af te leveren met een hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt grotendeels bereikt door van te voren goed naar de wensen van de klant te luisteren en de klant zo goed mogelijk te adviseren. Goed contact met de klant vind ik erg belangrijk.In mijn werk streef ik ernaar zo vakkundig mogelijk werk af te leveren met een hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt grotendeels bereikt door van te voren goed naar de wensen van de klant te luisteren en de klant zo goed mogelijk te adviseren. Goed contact met de klant vind ik erg belangrijk.

Inbraakpreventie
Graag geef ik u advies over een goede beveiliging in en om de woning.

Kozijnen / ramen
Hout heeft een natuurlijke warme uitstraling. Wij maken de meeste buitenkozijnen van mahonie en ramen van merantie. We kunnen deze ook ter plaatse monteren

Deuren
De voordeur is een “belangrijk element” in de voorgevel van uw woning. Voordeuren moeten net als alle andere buitendeuren aan enkele belangrijke eisen voldoen, namelijk: geluidswering , warmte-isolatie, veiligheid en brandwerendheid en natuurlijk duurzaamheid.

Trappen
Elke trap heeft een eigen uitstraling, vormgeving en maatvoering. Dit heeft vooral te maken met de wensen van de klant, houtsoort de plaats waar de trap staat. Natuurlijk kunnen wij u hierover ook deskundig advies geven.

Interieurbouw
Bent u toe aan een nieuw interieur , bij John Vriens worden uw wensen werkelijkheid. Uw wensen staan centraal. Of het nu gaat om een inloopkast, radiatorbekleding, tafel, keuken- of badkamermeubel, kast of kamer- en suite, u hebt iets unieks speciaal voor u.

John Vriens Timmerwerken

Energiestraat 2L 
5753RN Deurne
0493 - 318946 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.johnvriens.nl